Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΞΕ ΡΕ!


ΤΜΤ δηλαδή
Τρέξε Μανώλη, τρέξε δηλαδή
Run Manoli, Run  (και εγγλέζικα, αμέ!)


Ένας ¨όχι αγώνας¨ δρόμου…
Ένα αθλητικό event, αφιερωμένο στη μνήμη ενός φίλου.

 Ήρθε η ώρα να ξεσκουριάσουμε, για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, της φυσικής μας κατάστασης και την προώθηση ενός νέου τρόπου ζωής.
 Μία καθόλου καλά οργανωμένη δράση, με δεδομένα μοναχά την ώρα, το σημείο εκκίνησης και τη διαδρομή. Αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03/12  και καθε κυριακη στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στα ΣΚΑΛΑΚΙΑ, δένουμε καλά τα κορδόνια μας, φοράμε αθλητικά και άνετα ρούχα, κρατάμε προαιρετικά ένα μπουκαλάκι νερό και μία πετσετούλα και ξεκινάμε χαλαρό jogging όλοι μαζί, χωρίς ανταγωνισμό σε μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στις 18:00!
 Έχοντας σα στόχο, να δημιουργηθεί μία μεγάλη παρέα –αισθητή στον κόσμο που θα βρίσκεται τριγύρω- να γίνουμε ένα ζωντανό παράδειγμα, ότι η Αθηνά κινείται και οι άνθρωποι της που όλο ¨τρέχουν¨, αυτή τη φορά τρέχουν για την υγειά τους.
 Το σώμα και το πνεύμα μας μπορεί, η καρδιά μας χτυπά ακόμα!
 Καμία κρίση, κανένα τέλμα δε μας ρουφά μέσα.
 Άνθρωποι όλων των ηλικιών είστε προσκεκλημένοι! Χωρίς χρήματα, μονάχα με τη θέληση σας και την ευθύνη σας να ιδρώσετε λιγάκι. Ιδανικά, φοράμε ένα λευκό μπλουζάκι ώστε να μπορούν οι άνθρωποι της ομάδας «ΤρέξεΜανώληΤρέξε» να σας εντοπίσουν και ενημερώσουν για τη δράση, τη διαδρομή, να σας δώσουν συμβουλές σχετικά με την άσκηση και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 Τρέχουμε αυτή την Κυριακή στη μνήμη του Μανώλη. 
 Ας βάλουμε στη ζωή μας ποιοτικές συνήθειες, ξεκινώντας από αυτήν την Κυριακή!

Σας περιμένουμε να ιδρώσουμε μαζί
ΤΜΤ

Υ.Γ. 'Αν βρέχει, θα είμαστε εκεί.
Υ.Υ.Γ Και σεισμό να κάνει, πάλι εκεί θα είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

άντε, πες μου τι σκέφτεσαι!